Hvad er der sket med det gamle posthus?

Hvad er der sket med det gamle posthus?

7. september 2018 - kl. 5:32 - af

Det gamle posthus på Jernbane Allé 2 i Sæby har ændret udseende over de sidste 4 år. Siden Kenneth Madsen fra BeneFiT, tilbage i efteråret 2014 overtog det gamle postkontor, -hvor mange tidligere har haft deres daglige gang, både til boxanlæg, til postbutikken og som arbejdsplads – er der sket rigtig meget.

Posthuset i Sæby lukkede officielt tilbage i 2013, og postbutikken blev allerede i 2006 flyttet til Super Brugsen, der siden har udleveret masser af pakker og serviceret de mange postkunder.

Postbutikken er i dag omdannet til et topmoderne træningscenter med badefaciliteter, og den tidligere postsortering er skiftet ud med lyst og lækkert motionsrum til fælles aktiviteter for husets mange brugere.

Dorte Vejby har også til huse i det gamle posthus. Hun huserer i den bagerste del af bygningen med egen indgang fra Emilievej. Her driver hun sin fodklinik, som mange borgere i Sæby har stor glæde af.

”Alt dette i stueplan, men indenfor det sidste års tid har 1. salen også fået en velfortjent overhaling. Det har udmyntet sig i to helt utrolig lækre lejligheder på hver ca. 100 m2, som nu står klar til indflytning. Men det stopper ikke her”, fortæller Kenneth Madsen. Postgården er næste projekt, her skal indrettes en lukket gård med mulighed for udendørstræning – en lille unik og intim perle midt i skønne Sæby.

Alt dette og meget mere har man nu mulighed for at nyde ved selvsyn, når Kenneth Madsen, Sæby Fodpleje og BeneFiT byder indenfor til Åbent hus i lokalerne på lørdag d. 8. september kl. 10-13.

Her vil der være mulighed for at få stillet nysgerrigheden, og se hvordan de mange kvadratmeter i dag er udnyttet. Så mangler du en lækker lejlighed, skal du have ordnet dine fødder eller ønsker du at træne skulle du måske også overveje at kigge indenfor.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvad er der sket med det gamle posthus?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER