Frederikshavn Handelsskole svarer på elevernes kritik

Frederikshavn Handelsskole svarer på elevernes kritik

4. september 2018 - kl. 8:32 - af

”På Frederikshavn Handelsskole lytter vi meget gerne til eleverne. Enhver elev kan til enhver tid henvende sig til en lærer eller til ledelsen herunder direktøren med kritik, hvis der er noget man undres over.

Vi tager altid henvendelser fra eleverne seriøst. Men forudsætningen er naturligvis, at de henvender sig til os.

I dag har jeg været rundt i samtlige EUD og EUX-klasser netop for at gøre eleverne opmærksom på, at de altid er velkommen til at kontakte ledelsen, hvis der er noget, man ønsker at drøfte, noget man undres over, eller hvis man har kritik. Vi er altid klar til dialog. Desuden har jeg talt med eleverne om vores fraværsregistreringssystem og de bagvedliggende begrundelser.

Vi i ledelsen undrer os over, at de elever, der har henvendt sig til Sæbyavis, ikke har kontaktet os først, så vi havde mulighed for en dialog.

Derudover har vi ikke yderligere kommentarer”, fortæller Dorte Faurholt Jensen, der er uddannelseschef og Brian Andersson, der er direktør på skolen.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Handelsskole svarer på elevernes kritik' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER