Feriekoloni genbehandles nu i politisk udvalg

Feriekoloni genbehandles nu i politisk udvalg

4. september 2018 - kl. 10:16 - af

FDF har ønske om at opføre en ny feriekoloni med en bygningshøjde på op til 7 m til erstatning for en ældre, udtjent feriekoloni med ca. samme antal sengepladser.

Gældende planlægning giver ikke mulighed for denne højde, hvorfor nyt plangrundlag er nødvendigt.

Plan- og Miljøudvalget besluttede den 14. august 2018 at udsætte beslutningen om godkendelse af planforslagene for et sommerhusområde ved Store Nørreklit til feriekoloni grundet et ønske om redegørelse af de juridiske forhold vedrørende lokalplanens bestemmelser.

Sagen sendes nu til genbehandling på udvalgets næste møde den 4. septermber.

Kommunaldirektøren indstiller forud for mødet, at Plan- og Miljøudvalget anbefaler over for Økonomiudvalget, at dette udvalg efterfølgende godkender forslag til lokalplan for sommerhusområde ved Store Nørreklit til feriekoloni samt godkender forslag til kommuneplantillæg, og at planforslagene offentliggøres i 8 uger.

Link hvor der kan læses meget mere om projektet og ses tegninger m.v.:

https://frederikshavn.dk/media/8965/040918_dagsorden-med-bilag_pmu.pdf

Tekst: Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Feriekoloni genbehandles nu i politisk udvalg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER