Klar til ny spændende teatersæson?

Klar til ny spændende teatersæson?

3. september 2018 - kl. 13:07 - af

Sæby Scenen slår første uge i september dørene op for en ny og spændende sæson for børn og unge. Der er udvikling i flere ting og man håber selvfølgelig at mange børn og unge har lyst til at være med på de sjove gode teateraktiviteter i den nye sæson. Det er den samme ledergruppe som sidste år, der har meldt sig under fanerne for de unge skuespillere og der er en plan for, hvilke opsætninger de forskellige hold kaster sig ud i.

Børneholdet for børn 0.-4. klasse starter med gode teaterlege og arbejder sig i løbet af efteråret hen mod en juleforestilling til opførelse først i december. Sidste år var det en lille festlig gruppe, der kastede sig ud i den aktivitet. Sasha Lindum Karlsen er den kreative leder for holdet og klar til at lave hver enkelt øvegang til en sjov oplevelse.

Juniorholdet for børn 5.-7. klasse kommer i denne sæson forholdsvis hurtigt i gang med indstudering af et stykke. Der er planlagt opførelse i februar. Det bliver et gensyn med den fantastiske musical Bølle Bob. De garvede instruktører Alex Nielsen og Anne Snebang står for indstuderingen af forestillingen, som er fyldt med sjov og dejlig musik

Ungdomsholdet fra 8. klasse og ældre kaster sig igen ud i nye udfordringer. Denne sæson er der planlagt samarbejde med spændende unge fra Musikskolen. Unge skuespillere med lyst til at prøve at skrive til scenen får mulighed for at kaste sig ud i det. Allerede efter en måned tilbydes skrivekursus til de interesserede. Uanset om man vil skrive eller ikke, så improviseres der over emner, der kommer til at indgå i stykket. Et sammenskrevet stykke er planlagt klar til opførelse i april før påske. For sammenskrivning står Anne Sivesgaard Jensen og instruktør er Margaretha Cedergren.

Alle har mulighed for at være med – uanset om man har spillet teater før eller ikke, om man kan danse, synge eller ikke. Man tilpasser efter de børn og unge mennesker, der melder sig på holdene.

Lederne er klar og venter bare på at komme i gang. Der er lagt op til endnu en spændende sæson. September 18 – April 19.

Der kan læses mere om aktiviteterne på saebyscenen.dk eller på scenens facebookside, hvor man også kan se hvem, man skal tilmelde sig hos.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Klar til ny spændende teatersæson?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER