Skønne sensommeroplevelser i vente til BLÅ SEPTEMBER

Skønne sensommeroplevelser i vente til BLÅ SEPTEMBER

2. september 2018 - kl. 11:02 - af

Sensommeren er over os med mildt vejr og gnistrende blå himmel. Igen i år kan du være med til at fejre sensommeren i Skagen, Frederikshavn og Sæby med Blå September. Her bliver der masser af hyggelige oplevelser, musik og festlige jubilæumsaktiviteter i Frederikshavn med royalt besøg af Kronprins Frederik den 25. september.

Her i weekenden skydes BLÅ SEPTEMBER i gang med et brag i Frederikshavn med krudt, kugler og spændende oplevelser til de historiske Tordenskioldsdage. Hermed er der taget hul på en måned fyldt skønne sensommeroplevelser i Skagen, Frederikshavn og Sæby.

I Frederikshavn bliver der et helt festfyrværkeri af spændende jubilæumsaktiviteter hele september måned med royalt besøg af Kronprins Frederik som flot højdepunkt den 25. september.

230 børn er med til at fejre BLÅ SEPTEMBER i Skagen, Frederikshavn og Sæby

Igen i år er byernes børnehaver og dagplejer med til at fejre BLÅ SEPTEMBER med flotte blå sten, som de lægger i springvand og fontæner mandag den 3. september kl. 10.00. I år har der været særligt stor opbakning med hele 230 glade børn alt i alt, og det glæder man sig meget over i Turisthus Nord, der står bag det hyggelige arrangement.

Kulturhus Kappelborg i Skagen inviterer alle til at ”go blue” med svingende blues og jazzkoncerter, og Skagens Museum har spændende blå temaomvisninger hele september. September byder også på Skagen Vandrefestival, Maritim Festival i Frederikshavn, Fiskens Dag i Sæby og meget mere.

Glæd dig til nogle forrygende sensommerdage og velkommen til BLÅ SEPTEMBER!

Læs mere og se en samlet oversigt over alle aktiviteter her: https://www.toppenafdanmark.dk/toppenafdanmark/blaa-september2018

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skønne sensommeroplevelser i vente til BLÅ SEPTEMBER' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER