DF vil ansætte flere på nordjyske sygehuse

DF vil ansætte flere på nordjyske sygehuse

1. september 2018 - kl. 0:01 - af

Stressniveauet og overbelægningen på nordjyske sygehuse får Dansk Folkepartis gruppe i Regionsrådet til at foreslå hyringer frem for fyringer i budget 2019.

“Regionsrådets første sonderinger på et møde i Frederikshavn handlede mest om nedskæringer. Det gamle regionsråd vil overføre et gammelt budgethul på cirka 44 millioner kroner ind i 2019. Omvendt tror vi i Dansk Folkeparti, der kan bruges flere penge på sundhed end de planlagte 11,7 milliarder kroner. Det betyder, at der kan blive plads til at ansætte flere sygeplejersker og andre personalegrupper og tilgodese psykiatrien,” lyder det fra DF’s gruppeformand Ib Madsen.

Region Nordjyllands fire driftsområder er sundhedsområdet, specialsektoren, regional udvikling og administrationen , hvoraf sundhedsområdet, som det største driftsområde, udgør ca. 90% af regionens samlede økonomi. Det er svarende til et beløb på omkring 11,5 mia. kr. i budgettet for 2018. Dette giver, ifølge Region Nordjyllands 2018 budget et økonomisk råderum på omkring 50 mio. kr.

“Dansk Folkepartis overordnede budgetanalyse for Region Nordjylland er, at der er mere råderum, end folk går og tror. Det er glædeligt,” lyder det fra Ib Madsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'DF vil ansætte flere på nordjyske sygehuse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER