RealMæglerne Sæby: Velkommen til Bouetvej i Øksenhede

RealMæglerne Sæby: Velkommen til Bouetvej i Øksenhede

19. august 2018 - kl. 13:27 - af

Bouetvej er en sidevej til Sæbygårdvej få minutters kørsel nord vest for Sæby.

Du bliver omgivet af natur og marker i lange baner, og så er der ganske kort afstand til Gedebjerget, E-45, Sæby Golf, Sæbygård og Ørnedalsbanen. Er der skolesøgende børn, kører skolebussen lige udenfor, og de kan følges med vejens andre børn.

Bouetvej 6 er en rummelig bolig i 1,5 plan, opført i gule sten og med eternittag (malet 2013). Ved istandsættelsen i 2013 blev al udvendig træværk skiftet til hardyplank, der kom spot i udhæng på boligen, vinduer og døre udskiftet til træ-alu og køkkenet blev renoveret med gulvvarme og nyt hvidt Svanekøkken med SIEMENS hvidevarer. Bad og bryggers er med klinker, gulvvarme og Designa elementer. Væggene er hvidmalede og lofterne beklædt med trælister. Stokerfyret (2015) er placeret i det 44 kvadratmeterstore værksted, som er indrettet med fyrrum, værksted og disponibelt rum. Den store varmtvandsbeholder fungerer også på strøm, hvis man har glemt at fylde fyret op. Der er fjernbetjent ledhejseport på garagen, som er et stort flisebelagt rum på 30 kvadratmeter. Til sammen danner de tre bygninger rammerne om en hyggelig afskærmet flisebelagt terrasse med fri adgang til en dejlig græsbelagt grund omgivet af buske, træer og marker.

Velkommen indenfor i en velindrettet bolig. Det store hvide Svanekøkken er med syd øst vendte vinduespartier, gulvvarme og stor spiseplads. Der er ikke noget at sige til, at dette rum er et af familiens yndlingsrum. Den syd vest vendte vinkelstue er indrettet med både sofagruppe og spiseplads, og her er rigelig plads til den store familie. Det lyse badeværelse støder op til det store soveværelse, hvorfra der er dejlig udsigt til haven. Bryggerset er med gulvvarme og her er god plads til familiens sko og overtøj, vaskemaskine og tørretumbler. Alle rum har direkte adgang til fordelingsgangen, hvor trappen til 1. salen er placeret. 1. salen er indrettet med repos og tre soverum, hvor alle har udsigt over markerne mod syd.

Skal der være plads til familien i landlige omgivelser tæt på indkøb, skole og andre dagligdags faciliteter, så tag et kig på Bouetvej 6, Øksenhede.

Fremvises gerne ved henvendelse til RealMæglerne Sæby på 72 260 760 eller 9300@mailreal.dk – Alle ugens dage…

Se ugens bolig her: https://www.realmaeglerne.dk/bolig/bouetvej-6-oeksenhede

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'RealMæglerne Sæby: Velkommen til Bouetvej i Øksenhede' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER