Nybolig Sæby: Villa med fin beliggenhed til den store familie!

Nybolig Sæby: Villa med fin beliggenhed til den store familie!

19. august 2018 - kl. 10:35 - af

Når man kører ned af den hyggelige villavej og kommer frem til nr. 6 har man en stor åben indkørsel hvor der er god plads til at parkere og man har et fint kig ind i haven.

I indkørslen har man til højre en garage fra år 2010, den er fuldt isoleret og går man til venstre kommer man til husets indgang. Her kommer man ind i en entre hvorfra der er adgang til et fint stort forældresoveværelse som har stort vinduesparti mod forhaven. Endvidere er der adgang til et toilet. Fra entreen er der videre adgang til køkkenet, det er et dejligt stort, lyst køkken, godt med skabs- og arbejdsplads, skabene har mørke låger og en fin lys bordplade. Herfra er der et godt kig ud i haven, og herfra er der også udgang til terrassen. På gulvet er der tarketgulv som ligner mørke klinker. Videre fra køkkenet kommer man ind i den hyggelige stue, her er der store vinduer ud mod haven og indkørslen, og herfra er der også udgang til terrassen. Der er malede murstensvægge.

Den ene af de to pille ovne, som er installeret i huset står i stuen og giver både hygge og varme om vinteren. Går man tilbage gennem køkkenet kommer man til fordelingsgangen hvor der er skabsvæg på venstre side, og på højre side har man husets øvrige værelser – 3 stk. Der er mulighed for at lægge de to værelser sammen til et stort hvis ønskeligt. Fra alle værelser er der udgang til have/terrasse. Fra fordelingsgangen er der også adgang til husets baggang som er rigtig godt indrettet med vaskemaskine og tørretumbler i en god højde, også her er der skabe og god plads til at stille sko fra sig. Badeværelset som ligger i forbindelse med baggangen har klinker på gulvet og fliser i den rummelige bruseniche, også her er der nok af skabe til familiens medlemmer.

Fra baggangen kan man gå ud i det som oprindeligt var den gamle garage – dette er bygget om til et disponibelt rum. For enden af gangen står husets anden pille ovn og herfra er der 3 trin op til husets anden stue som er tilbygget i 2011 og er på 46 m2. Her kan udsigten mod Kattegat nydes og også herfra har man udgang til en af terrasserne. Stuen er lys og er en rigtig hyggestue, stor nok til at rumme både spisebordsafdeling samt sofaafdeling. Herefter skal vi en tur i haven som er et kapitel for sig. Her er mange hyggekroge og terrasser hvor både morgen-, eftermiddags- og aftensolen kan nydes, ind imellem terrasserne er der anlagt fine blomsterbede. Lidt nedsænket i haven finder man annekset som rummer en god sauna og et disponibelt rum som kan bruges til mange ting.

Kort sagt er dette villaen for familien med behov for god plads ude som inde. Velkommen ind.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/baudersvej/105085/933084

Sag nr.: 933084
Adresse: Baudersvej 6, 9300 Sæby
Kontant pris: Kr. 1.995.000,-
Udbetaling: Kr. 100.000,-
Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.329,-
Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 8.896,-/7.417,-
Bolig areal: 212 m2
Grund: 1.020 m2
Stue/vær.: 2/4
Opført: 1957/2011
Energimærke: G

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Villa med fin beliggenhed til den store familie!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER