Nyt tilbud til dig med lysten til at skabe din egen forretning

Nyt tilbud til dig med lysten til at skabe din egen forretning

10. august 2018 - kl. 0:06 - af

Går du med lysten til at skabe din egen virksomhed? Så inviterer Erhvervshus Nord til uforpligtende iværksættercaféer, hvor du kan få input til, hvad det kræver at starte selvstændigt, og du kan stille konkrete spørgsmål. Den første café er 28. august.

Måske har idéen og lysten ligget og spiret længe, men du har ikke taget skridtet og gjort noget aktivt ved det. Drømmen om at skabe din egen virksomhed og have friheden til at træffe beslutningerne selv og arbejde med din passion.

Du har nu mulighed for at komme til uforpligtende iværksættercaféer i Erhvervshus Nord, hvor du kan høre om deres iværksættertilbud, hvad det kræver at starte selvstændigt, og du kan stille konkrete spørgsmål. Den første iværksættercafé er den 28. august i Kattegat Siloen i Frederikshavn, og du tilmelder dig på Erhvervshus Nords hjemmeside.

I Erhvervshus Nord har de stor erfaring med at vejlede iværksættere og hjælpe drømmen på vej lige fra iværksætteren med flere fuldtidsansatte til den spæde virksomhedsopstart og de indledende tanker.

– Nogle kommer ind med en drøm om at starte egen virksomhed, men er usikre på, hvor de skal begynde. Andre har allerede en skarpskåret forretningsplan og de første kunder, så vores erfaring med at vejlede iværksættere spænder vidt. Vi er iværksætternes uvildige sparringspartner lige fra de indledende, afklarende spørgsmål og til sparring omkring afsætning, finansiering, forretningsudvikling med videre, siger iværksætterkonsulent Kurt Ladefoged Nielsen.

Kurt Ladefoged Nielsen har været ansat som iværksætterkonsulent i Erhvervshus Nord siden april måned. Bag sig har Kurt Ladefoged Nielsen mange års erfaring som selvstændig med sin egen handelsvirksomhed med import af fødevarer fra blandt andet Italien, Spanien og Tyskland. Dertil har han haft lederfunktioner i en række virksomheder som divisionschef, funktionsdirektør samt Adm. Direktør. De seneste 10 år har han arbejdet i en Skandinavisk koncern med ansvar for blandt andet Procurement & Supplier Development, herunder etablering af produktioner i ind-og udland samt forretningsudvikling. Kurt Ladefoged Nielsen har en baggrund som ingeniør inden for Industriteknik.

Sidste år havde Erhvervshus Nord flere end 150 iværksættere gennem iværksætterrådgivningen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt tilbud til dig med lysten til at skabe din egen forretning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER