Vendsyssel Festival byder på musik af høj kvalitet

Vendsyssel Festival byder på musik af høj kvalitet

31. juli 2018 - kl. 9:07 - af

Koncerterne har været igang siden den 4. juli, og holdes i Vendsyssels smukke omgivelser.

Den 1. august, kl. 19.30, er der således koncert i Volstrup Kirke. Her spilles der ny dansk blæsermusik med Vendsyssel Brass Trio, som består af Nicholai Andersen, trompet, Ida Hovde, euphonium og Ivan Høiberg, orgel.

Programmet er værker af J.S. Bach samt en række nulevende, danske komponister.

Det er Volstrup-Understed-Karup Sognes Menighedsråd i samarbejde med ’Komvest’, der står for denne aftens arrangement.

Billetpris: Kr. 100,-

Festivalen varer til den 5. august, og der er således mulighed for at opleve flere koncerter rundt omkring i Vendsyssel bl.a. i Hjørring, Hirtshals, Dronninglund og Nørresundby. Man kan læse mere om koncerterne på www.vendsysselfestival.dk

Billetter kan købes under omtalen af de enkelte koncerter på festivalens hjemmeside under menu: Køb billetter.

Billetter kan købes indtil kl. 16.00 på koncertdagen.

På turistkontorerne i Frederikshavn, Sæby og Skagen, på bibliotekerne i Hirtshals, Hjørring, Løkken, Sindal og Vrå, på Vendsyssel Teater samt i Teaterbutikken i Hjørring kan man købe billetter og straks få dem udleveret.

Børn og unge under 18 år har gratis adgang. Børn under 12 år skal være ifølge med en voksen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vendsyssel Festival byder på musik af høj kvalitet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER