Deltidsbrandmændene på hyggetur i varmen

Deltidsbrandmændene på hyggetur i varmen

29. juli 2018 - kl. 0:40 - af

Fredag var endnu en varm sommerdag i Nordjylland, og desværre betød det massiv travlhed på de nordjyske brandstationer. Stort set alle stationer var i arbejde, og derfor valgte man fra vagtcentralen at sætte de lokale brandfolk fra Sæby i standby fra midt på eftermiddagen.

Det betyder i praksis, at de brandfolk, der kan møde, sidder klar på stationen, hvor de normalt sidder hjemme eller ude i byen og tilkaldes derfra. Således brandbilerne i tilfælde af udkald kan forlade stationen på 1 min. mod normalt 5.

Dagen blev brugt til lidt oprydning, samvær med kollegaerne og andre småting på stationen i Sæby. Det kan dog blive lidt trivielt, som timerne går, og derfor blev det da også til en lille hyggetur i de røde brandbiler. Klar til at køre afsted, hvis behovet skulle vise sig, pakkede brandmændene bilerne og kørte på havnen til dagens flagnedspilning kl. 21.

På havnen blev de mødt af både turister og lokale, der alle havde en kommentar til tørken og de mange udfordringer, den føre med. Børnene fik også chancen for at se nærmere på køretøjerne og de mange ting, der gemmer sig i skabene på de røde biler.

Så alt i alt en hyggelig times tid  med Falck på Sæby Havn, der som tidligere fortalt er fyldt til bristepunktet med både og turister.

Brandfolkene kunne kl. 21.30 vende retur til stationen og køre hjem til familien efter at være blevet løsnet fra vagten for denne gang.

Falck

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Deltidsbrandmændene på hyggetur i varmen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER