Dieseltank sprang læk da mejetærsker brændte

Dieseltank sprang læk da mejetærsker brændte

26. juli 2018 - kl. 0:08 - af

Kl. 21.26 blev Nordjyllands Beredskab kaldt ud til en brand på Nr. Kirkevej i Sæby.

Føreren af en mejetærsker kunne pludselig se røg og ild fra mejetærskerens bagende. Han fik hurtig fat i de medbragte pulverslukkere, og forhindrede dermed en større markbrand. Herefter kunne Beredskabet klare efterslukningen, eftersom det stadig ulmede, da de nåede frem.

Uheldigvis var det mejetærskerens dieseltank, det var gået ud over, med dieseludslip til følge. Beredskabet tømte tanken for de tilbageværende 260 l dieselolie, og ejeren vil efterfølgende selv fjerne det der var spildt på jorden.

Miljøafdelingen er underrettet, og de vil se nærmere på marken i løbet af torsdagen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dieseltank sprang læk da mejetærsker brændte' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER