Nybolig Sæby: Flot kvalitetshus med fantastisk havudsigt!

Nybolig Sæby: Flot kvalitetshus med fantastisk havudsigt!

22. juli 2018 - kl. 0:57 - af

Huset er beliggende ved Sæby Nordstrand, hvor området er under udbygning og der er allerede en del huse som er beboet. Området begynder at tage form og med stranden som nær nabo, så bliver det ikke meget bedre.

Huset er opført i 2017 i bedste materialer og resultatet er super skarpt. På grunden er der opført et isoleret udhus med to rum, det ene til cykler og haveredskaber, det andet som depotrum. På nordvest siden af huset er man i gang med at opføre en terrasse ud for 1. etage, således at aftensolen og havudsigten mod Frederikshavn og Sæby også kan nydes derfra. Grundejerne er blevet enige om at træerne som står nord for grunden, skal enten fjernes helt eller beskæres ned i 1,5m højde i løbet af efteråret. På østsiden af huset er der en udebruser, som stort set daglig bliver benyttet af ejer efter dagens svømmetur i havet.

Huset har indbygget dobbelt garage med gulvvarme, derfra går man direkte ind i bryggerset, hvor teknikrummet til huset er, her er centralstøvsuger, genvex anlæg, alarm mm. Det er også her at husets vaskemaskine og tørretumbler står. På gulvet er der klinker, som er ens i alle de rum hvor der er klinker på gulv. Trappeopgangen/entreen har ask gulv som også går videre i trappen, og der er udgang til haven fra gangen. Ved siden af entreen er der et mindre viktualierum. Badeværelset er lyst og med bruser, overalt er der Svane indretninger, som har udvidet garanti, da det er Svane selv som har opsat elementerne. Endvidere er der 3 gode store lyse værelser i grundplanet, alle med udgang til have/terrasse. 1. etage tager imod med et stort alrum, hvorfra der er udgang til tagterrassen som vender mod syd. Det er her husets hjerte er, masser af sollys, udsigt, spiseafdeling og hygge. Fra alrummet er der åbent ud til køkkenet som er med alle de bekvemmeligheder man kan ønske sig i dag. Selve stuen er lys og hyggelig, og det er herfra at udgangen bliver ud til den nye tagterrasse som vender mod nordvest. Sidst men ikke mindst, så kommer forældreafdelingen, med dejligt soveværelse, walk-in afdeling og adgang til eget badeværelse med dobbelt bruser og mange andre fine detaljer.

Hele huset har selvfølgelig gulvvarme, genvex, centralstøvsuger, der er monteret rockfon lofter overalt, som giver en super fin rumklang og et blødt look. Huset er tegnet af arkitekt Lars Qvist og det er tømrermester Ulrik Bisgaard som har stået for opførsel af huset i samråd med ejer.

Vi står klar til at fremvise huset for jer, og glæder os til at vise jer alle de tanker som ejer har haft med huset.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/strandkanten/105085/933068

Sag nr.: 933068

Adresse: Strandkanten 54, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 4.395.000,-

Udbetaling: Kr. 220.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 3.591,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 19.532,-/16.289,-

Bolig areal:172 m2

Grund: 910 m2

Stue/vær.: 2/4

Opført: 2017

Energimærke: A15

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Flot kvalitetshus med fantastisk havudsigt!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER