Der bades lystigt trods skilte med “Badning forbudt”

Der bades lystigt trods skilte med “Badning forbudt”

12. juli 2018 - kl. 13:51 - af

Det er selvfølgelig udmærket at blive informeret om risiko ved badning.
Men det vil unægtelig være til stor ærgrelse for mange badende, at man på en af de populære strande ved Flakvej syd for Sæby umiddelbart før nedgangen til stranden støder på et skilt, hvor Frederikshavn Kommune som ansvarlig myndighed advarer: “Badning forbudt” (på dansk, engelsk og tysk”)
Skiltet uddyber: “På grund af svingende vandkvalitet frarådes badning på stranden.”
Der uddybes på dansk: “Der er i de senere år fundet svingende vandkvalitet i vandet på stranden. Der er jævnligt fundet forhøjede indhold af tarmbakterierne E.coli og enterokokker i vandet.”
I området en mange sommerhuse og sågar en feriekoloni.
Deres udsendte kunne imidlertid i går ved selvsyn konstatere, at der i det herlige sommervejr blev badet lystigt på stedet – trods den kommunale advarsel. Alle så ud til at nyde en dukkert i det varme vand.

Tekst og foto af Per Rye

 IMG_5084 kopier

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER