Speedwaykørere fra Sæby kørte velgørenhedsløb i Polen

Speedwaykørere fra Sæby kørte velgørenhedsløb i Polen

8. juli 2018 - kl. 10:04 - af

Sæbys tre eneste speedwaykørere – familien Pedersen, far John, sønnen Kevin og dennes hustru Didde – deltog lørdag i et velgørenhedsløb i Polen.

Løbet er kommet i stand for at hjælpe lille Mikolaja på 5 år, der siden sin fødsel har været meget syg, og hans eneste redning er nu stamceller. Det er ikke noget man kan gøre i Polen, og derfor er det en bekostelig affære, som vil løbe op i 120.000 zlotych, og det har familien ikke penge til.

Løbet blev kørt mellem Polen og Norge, og det danske team køre for Norge.

Med fra Danmark havde familien sponsorpenge fra virksomheder i Frederikshavn og Sæby, og derudover havde de nogle ting med, som skulle sælges på auktion efter løbet, og alle pengene går selvfølgelig ubeskåret til den polske dreng.

”Vi har selv betalt alt, for at komme her ned, det er både transport, ophold, løb, træning m.v., så vi kan få samlet flest mulig penge ind”, sagde Kevin Pedersen fredag aften på en tlf. fra det polske. Familien havde netop været ude at prøvekøre banen, så de var klar til løbet.

Vi håbede selvfølgelig på en sejr til Norge – og det fik de, men hovedsagen er, at alle pengene fra løbet går til Mikolaja, som forhåbentlig vil få glæde af transplantationen af stamceller og få et bedre liv.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Speedwaykørere fra Sæby kørte velgørenhedsløb i Polen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER