Stor lokal opbakning redder Lyngså Marked

Stor lokal opbakning redder Lyngså Marked

3. juli 2018 - kl. 8:55 - af

Så er Lyngsaa Marked vel overstået, og det er et træt markedsudvalg, der efter et vellykket marked, kan lade hvilen falde på.

Torsdag aften startede med markedsbanko, som havde omkring 200 deltager, og det var et rigtig fint fremmøde.

Fredag var der lokalrevy, hvor der var ca. 185 tilskuere, og revyen var igen år fantatisk. Mange tilskuere udtalte bagefter, at det var den bedste revy i mange år, så de 6 aktører Søren Sig, Polle Ottosen, Bente Thomsen, Line Stæhr, Ib Thomsen og Tina Therp, der var debutant, fik en strålende debut. Alle fik de stående bifald sammen med de 2 tekstforfattere og instruktører, Conny Thomsen og Michael Schioldan, som lovede at være klar til revyen 2019.

Også lørdag var der mange tilskuere, da dagen startede med havetraktor træk, hvor Dybvad Slædeteam afholdte træk. Desværre var der kun mødt 4 hold op til firmafodbold turneringen, og her løb Sæby Lastvognsopbygning med 1. pladsen. Til aftenens fest i teltet trak miss Cha Cha mange til og folk var vilde med hendes show.

Søndagen startede med gudstjeneste, og derefter var der veterantræf, hvor der var mulighed for at se de mange veteranbiler, motorcykler, knallerter og traktorer.

Teltet var stoppet til sidste mand, da der var gratis sildebord kl. 12-13, og herefter optrådte Sæby Folkedansere. Markedet sluttede kl. 15.

”Vi kan endnu ikke se det økonomiske udfald, men det er sikkert, der bliver fest på Lyngsaa Stadion igen næste år”, udtaler formand Ib Thomsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor lokal opbakning redder Lyngså Marked' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER