Nu er det også slut med åben ild i Nordjylland

Nu er det også slut med åben ild i Nordjylland

3. juli 2018 - kl. 23:40 - af

Fra onsdag middag er der total forbud mod at tænde kulgrill, bål og andre former for brug af åben ild i hele landet.

Det er så vidt vides første gang, det er sket i Danmark. Sidste gang vi havde en alvorlig tørke i Danmark var tilbage i 1992, og den gang var der ligeledes afbrændingsforbud mange steder, men denne gang gælder det hele landet.

Der har længe været forbud i store dele af landet, og det har især ramt Midt- og Østjylland, Fyn, Bornholm og det østlige Sjælland,hvor det længe har været meget tørt, men hidtil har forholdene i Nordjylland og på Vestsjælland ikke været lige så kritiske.

Men det er altså slut nu, lyder det fra sekretariatschef i Danske Beredskaber Bjarne Nigaard.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu er det også slut med åben ild i Nordjylland' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER