Ugens bolig fra Nybolig Sæby<br>…

Ugens bolig fra Nybolig Sæby

30. juni 2018 - kl. 0:09 - af

Mulighed for hestehold og/eller værksted med masser af plads.

Går I med tanker om at flytte på landet og have masser af plads, så er dette stedet. Kom med en tur på landet imellem Dybvad og Hørby. Her er masser af fred og ro. Skolebussen kører stort set ude foran døren og fragter de børnene til Hørby Skole, som har elever i 0. til 3. klasse, hvor de lidt større børn fra 4.-9. klasse skal en tur til Dybvad. I Dybvad er der mulighed for indkøb i Brugsen og så byder byen på et rigtig godt foreningsliv og sammenhold. Det tager 5 min. at køre til motorvejen, og det tager kun ca. 30 min. at tage turen til Aalborg.

Ejendommen vi skal se nærmere på, ligger sig på Havensvej, så lad os tage turen ind af den lange indkørsel.

I kan køre bilen ind i tørvejr i den dobbelte garage som har el-port. Ejendommen er hvid og har flotte røde Højslev-tegl fra 2001, hvor også hele 1. salen blev renoveret. Vinduerne er Bondehus-vinduer, som passer rigtig godt til huset. Bag huset er der en stor flisebelagt gårdhave samt et stort værksted i god stand og i fyrrummet gemmer Stokerfyret sig. Ejendommen har solceller på taget, som pt. producerer mere end det som ejer bruger, dvs. at overskuddet sælges.

Velkommen indenfor i entréen med plads til garderobe og trappe til 1. sal, men inden vi går derop, så lad os se på hvad stueplan byder på. Dejligt lyst køkken/alrum med rigtig godt lysindfald – Køkkenet er i lyse elementer og har halvmur til alrummet, hvor husets masseovn, står placeret, så varmen kan fordele sig i hele huset. Buen fører ind til TV stuen med plankegulve. Badeværelse med klinker, gulvvarme dobbelt vask, muret brus og bidet. Stort soveværelse med skabsplads og ekstra rum, som med fordel kan laves til kontor. Ydermere byder stueplan på et stort bryggers med klinker, gulvvarme, forhøjet vaskeplads, viktualierum og stort værksted med klinker til manden.

1. sal byder på stor opholdsstue med udsigt over markerne og udgang til overdækket stor altan mod syd. 2 store værelser med gulvvarme og udgang til altan mod øst samt badeværelse med lyse klinker og muret bruseniche.

Alt i alt en utrolig velholdt bolig med mange gode kvadratmetre, som bestemt henvender sig til børnefamilien. Hvis man ønsker at have heste, er der mulighed for at leje tilstødende jordstykke.

Vi glæder os til at fremvise ejendommen så I kan se alle mulighederne og især se hvor billigt det er at bo her, med solceller, pille fyr og masseovn. Velkommen ind.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9352/havensvej/105085/932089

Sag nr.: 932089
Kontant pris: kr. 1.998.000,-
Udbetaling: kr. 100.000,-
Ejerudgift pr. md.: kr. 1.655,-
Brutto/netto ekskl. ejerudgift: kr. 8.890,-/7.411,-
Bolig areal: 251 m2
Grund: 7.960 m2
Stue/vær.: 2/2
Opført: 1916/2006
Energimærke: D

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra Nybolig Sæby
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER