Jørgen Agerbæk udstiller i Sæby Glaspusteri

Jørgen Agerbæk udstiller i Sæby Glaspusteri

28. juni 2018 - kl. 8:18 - af

”Jeg flyttede til Sæby i 1988. Vi flyttede hertil fra Langå, hvor vi boede mens jeg gik på Aarhus Kunstakademi. Da vi fik mulighed for det, flyttede vi så til Sæby. Det er 30 år siden nu og jeg føler mig efterhånden som en rigtig sæbynit.

Sæby er en perle. En dejlig by, som har det hele. Hav og strand, åen og skoven, den smukke klosterkirke, som ses på lang afstand i Sæbys skyline. Paradisjorden og roklubben. Havnen med sømandshjemmet og værftet. Den unikke gamle vandmølle midt i centrum af byen. Og Nellemanns have, som blev genopdaget for få år siden, og som en flittig flok af entusiaster har reddet på målstregen. Nellemanns have har været meget inspirerende for mig.

Alle disse steder har gennem årene været motiver i mine malerier. Jeg har lavet mange malerier rundt omkring i Sæby. Motiverne har passet godt til den måde jeg gerne vil male, og de malerier jeg har med på denne udstilling, har alle motiver fra Sæby”, fortæller Jørgen Agerbæk.

Der er fernisering på udstillingen ”Sæbybilleder” torsdag d. 5. juli 14.00 – 17.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jørgen Agerbæk udstiller i Sæby Glaspusteri' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER