Havnefest i Sæby: <br>Alle sejl er sat til

Havnefest i Sæby:
Alle sejl er sat til

25. juni 2018 - kl. 0:57 - af

Det er nu 23. år, der holdes fest på Sæby Havn under temaet ”Mad, Musik & Ferie”.

Som de foregående år drejer det sig om, at der i den inderste del af havnen, mellem fiskehuse, værft og restauranter, skabes en intim, uforpligtende og hyggelig stemning, hvor såvel turister ”til vands og til lands” som lokalbefolkning, får nogle gode oplevelser.

Havnefesten afholdes i dagene 13., 14. og 15. juli. Og der er et stort og alsidigt program – så noget for enhver smag.

Fredag kl. 16 er der åbning ved Ibsen’s Kapel ombord på det gode skib ”Kaperen”, og velkomst ved formanden for havnefestudvalget Svend Hansen. Her efter åbner stadepladser og boder, og der er stadig musik og så er der godt mad.

Lørdag er der gratis rundstykker kl. 8, og igen god musik og dejlig mad. For børnene er der ”Jonnas legestue” fra kl. 14 – 16, ligesom boderne er åbne.

Søndag, når boderne er åbnet, er der mulighed for at se swing og rock’n roll på værftspladsen kl. 13 – 14, når ”Kom og Dans Sæby” demonstrere deres kunnen, og kl. 17 slutter en forhåbentlig dejlig weekend med masser af underholdning, gode indkøb og godt mad.

Arrangører: Sæby Baskettball Club og Sæby Rednings- og Bjærgelaug.

Se hele programmet her

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Havnefest i Sæby:
Alle sejl er sat til'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER