Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

24. juni 2018 - kl. 0:12 - af

Flot renoveret villa med 40 kvm. god garage. Villaen er stort set totalrenoveret indvendig og præsenterer sig yderst spændende og moderne med en rød tråd i materialevalget gennem hele villaen. Vinduerne er fra år 2007. Villaen er beliggende attraktivt med gåafstand til indkøb, skole, børnehave og skov. Et yderst populært kvarter med masser af børnefamilier og i rolige omgivelser.

Villaen har et arkitektonisk præg og indeholder gode løsninger i materialevalget.

Velkommen indenfor: Flot renoveret bryggers med gulvvarme, flot bordarrangement og vaskesøjle bag de flotte skydeskabe. Videre adgang til det flotte køkkenalrum, hvor den røde tråd føres videre fra bryggerset. Der er plads til hele familien i alrummet, som er i åbent miljø med den hyggelige stue – bemærk de flotte gulve. Fra stuen adgang til hyggelig udestue med brændeovn.

Flot afdeling med fordelingsgang med adgang til soveværelse og to værelser. Herudover skal I glæde jer til at se det eksklusive badeværelse med bruseniche, vægophængt toilet og naturligvis gulvvarme.

Bestil fremvisning allerede i dag – hvor også I skal huske at se den flotte have med vandspejl.

https://www.edc.dk/alle-boliger/sæby/9300/peder-munks-vej-16/?sagsnr=93004301

Adresse: Peder Munks Vej 16
Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93004301
Type: Villa
Boligareal: 144
Grundareal: 985
Rum: 4
Værelser: 3
Antal plan: 1
Byggeår: 1972/1988
Energimærke: D
Pris: 1.748.000
Ejerudgifter: 2165

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER