Premiere 30. juni – 33. Thorshøj Revy på vej

Premiere 30. juni – 33. Thorshøj Revy på vej

24. juni 2018 - kl. 23:14 - af

Et festligt punktum på Try Thorshøj Boldklubs idrætsuge er Thorshøj Revyen, som kærligt revser høj og lav i lokalsamfundet, kommunen og på landsplan. Revytruppen har fået et nyt medlem, og revyorkestret spiller på helt nye strenge.

Lørdag den 30. juni går den 33. udgave af Thorshøj Revyen over scenen i det store markedstelt på byens stadion. Revyen samler hvert år et feststemt publikum, og de kan godt begynde at glæde sig, for også i år har Thorshøj-truppen fundet frem til begivenheder, personer og fænomener, de synes skal have et ekstra hip med på vejen.

Hemmeligheder
Hvem står for skud, det ved man aldrig, og det er ikke meget, der slipper ud, men lidt godbidder skal der være. Metoo-bevægelse er også nået til Thorshøj, og så kigger de lidt på, hvad der kan ske, hvis man får en overdosis af cannabis. Lægemangel – er der alternative løsninger, spørger revytruppen, og er der mon brug for et lokalt vagtværn i Thorshøj? Til gengæld er de ikke i tvivl om, at ulven er kommet for at blive, og kan det mon kædes sammen med politik på regeringsniveau? Det hele tilsat tidens toner, højt humør og Thorshøjsk galskab.

Nyt medlem
Revyens mangeårige sufflør Janni Jørgensen er blevet lokket op på scenen. Hun afløser Lillian Kristensen, og i sufflørkassen har Majbrit Rasmussen taget plads.

Det bliver til gensyn med Marianne Christensen, Arne Jørgensen, Jens Larsen, Torkild Snørbjerg, Annika Thomsen og Kurt Pedersen. Truppen har fået kærlige og kontante instrukser fra Kurt Thomsen, mens Frede Aabel og Merete Kristensen tager slæbet som praktiske grise.

Nye strenge
Revyorkestret har foretaget et generationsskifte med de tre lokale brødre Peter, Johannes og Asbjørn Holm Hansen som helt ny besætning. Lydsiden klarer Steffen Jensen.

Revyplatte
Revyen har premiere lørdag 30. juni, men først er der spisning, og det er igen muligt at bestille den berømte revyplatte, hvis man da ikke selv hiver madkurven med. Aftenen slutter med dans til Tøt City Band. Revyen har generalprøve fredag 29. juni, hvor der følger kaffe og kage med i billetten.

Søndag 31. juni slutter en travl uge for de mange frivillige TTB’ere, men de lader ikke deres publikum i stikken, der er sørget for ”Tømmermandsmenu” ved pølsevognen på stadion.

ÅB

Humøret er højt hos truppen i Thorshøj Revyen. Fra venstre ses: Johannes, Peter og Asbjørn Holm Hansen, Steffen M. Jensen (øverst) Frede Aabel, Majbrit Rasmussen, Arne Jørgensen, Janni Jørgensen, Jens Larsen, Marianne Christensen, Kurt Pedersen, Annika Thomsen, Torkild Snørbjerg (øverst) og instruktør Kurt Thomsen

Humøret er højt hos truppen i Thorshøj Revyen. Fra venstre ses: Johannes, Peter og Asbjørn Holm Hansen, Steffen M. Jensen (øverst)
Frede Aabel, Majbrit Rasmussen, Arne Jørgensen, Janni Jørgensen, Jens Larsen, Marianne Christensen, Kurt Pedersen, Annika Thomsen, Torkild
Snørbjerg (øverst) og instruktør Kurt Thomsen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Premiere 30. juni – 33. Thorshøj Revy på vej' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER