En af Danmarks bedste i Freestyle Football gæster Sæby

En af Danmarks bedste i Freestyle Football gæster Sæby

23. juni 2018 - kl. 2:54 - af

Sportigan i Sæby har indgået en sponsoraftale med en af Danmarks bedste i diciplinen Freestyle Football, Kristian hedder han, og så er han ovenikøbet sæbydreng.

Kristian bliver klædt på med sportstøj fra Select fra top til tå, så han kan stå skarp, når han er ude at konkurrere med de bedste herhjemme og ude i verdenen.

Sportigan Sæby er utrolig glad for, at de kan hjælpe Kristian med det han virkelig brænder for, han er så dedikeret til denne sport.

Man kan opleve Kristian live på fredag udenfor Sportigan kl 19.00, hvor han vil vise, hvad det er han kan, og hvor dygtig han er.

Kom forbi og hils på Kristian, er sikker på at man kan få lov at jonglere med Kristians bolde og få nogle gode råd og fif fra ham.

Mit navn er Kristian Rømming, jeg bor i Sæby og jeg er 17 år. Jeg har trænet det der hedder ’Freestyle Football’ i cirka 1 ½ år. På den tid har jeg mødt masser af nye venner, været til Europas største træningsmøde og deltaget i DM, hvor jeg kom afsted med en andenplads.

Jeg ser frem til flere spændene oplevelser over de næste par år og specielt i 2018, hvor jeg bl.a. rejser til Prag for at deltage i VM dernede!

Jeg kom ind i sporten, da jeg var nødsaget til at stoppe med at spille fodbold pga. mine knæ. Jeg udviklede noget, der hedder ’knæskals syndrom’, hvilket er en fysisk, kronisk skade.

Da jeg ikke kunne lade vær med at inddrage en fodbold i min dagligdag, fandt jeg nye måder at anvende forskellige teknikker og lære nye færdigheder på, og det var så her, jeg begyndte at fokusere på at lave tricks med en fodbold.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En af Danmarks bedste i Freestyle Football gæster Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER