Nordjyllands Beredskab ruster borgerne med brandsikre råd!

Nordjyllands Beredskab ruster borgerne med brandsikre råd!

20. juni 2018 - kl. 10:49 - af

Solen har givet os overskud på varmekontoen i maj og juni måned, i modsætning til en regnfuld sommer sidste år. Men det er ikke rent overskud der følger med, for solen har samtidig efterladt naturen knastør. Hvorfor der også er blevet en øget risiko for naturbrand.

Nordjyllands Beredskab tror på forebyggelse, frem for forbud, og et afbrændingsforbud afhjælper ikke uvidenhed – derfor fastholder vi vores forebyggelsesstrategi, med kampagne og ruster borgerne til en Brandsikker Sommer med ordene; du skal begå dig med sund fornuft i naturen ved, at holde opsyn, indtil sidste glød er slukket!

Der er stadig en øget risiko for naturbrand! Også selvom Nordjylland har fået lidt regn, så er det ikke i nærheden af, at have gennemvædet naturen. Det er Nordjyllands Beredskab opmærksomme på, men bibeholder strategien op til Sankt Hans. Vi supplerer kampagnen yderligere med nyt videomateriale udarbejdet med henblik på, at forberede borgeren bedst muligt til en brandsikker Sankt Hans i en tørkeperiode.

De fire råd er alle udarbejdet som fire videoer som i løbet af ugen publiceres på vores facebookside www.facebook.com/nordjyllandsberedskab

og på vores hjemmeside www.nordjyllandsberedskab.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyllands Beredskab ruster borgerne med brandsikre råd!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER