Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise – NEDSAT 500.000 KR!

Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise – NEDSAT 500.000 KR!

17. juni 2018 - kl. 1:25 - af

Velkommen til denne spændende grundmurede og arkitekttegnede villa med smuk havudsigt ud over Kattegat- beliggende ved attraktive Sæby nordstrand, med kort afstand til havnen, Sæbys charmerende gamle gader, centrum med et rigt handelsliv, skoler og et væld af fritidsaktiviteter.

Villaen præsenterer sig yderst flot og byder velkommen med sin flotte hall med et flot lysindfald og smuk trappe til villaens 1. sal. Herudover rummer villaen i stueplan: Bryggers, stort soveværelse, flot og rummeligt badeværelse med den flotte detalje at væggen er opmuret i en bue herudover to store smukke stuer, den ene stue er med brændeovn. Her er der virkeligt lagt op til mange stemningsfulde stunder. – herfra adgang til flot og præsentabelt køkken.

Villaens 1. sal kommer du til af den smukke trappe og overetagen byder velkommen med stor stue med brændeovn, kontor, badeværelse samt stort soveværelse og værelse begge værelser har hver en smuk altan med flot havudsigt.

På hele 1. salen er der gode og spændende vinduespartier som sikrer et godt lysindfald.

Du ankommer til villaen af den grusbelagte indkørsel og kan parkere i villaens carport som også rummer et redskabsrum. – Til villaen er der en smuk have, som er anlagt så den er let at holde.

Alt i alt en villa til den kvalitetsbevidste køber som lægger vægt på arkitektoniske gode detaljer.

Velkommen på Anton Jakobsens Vej 15.

Se ugens bolig her

Adresse: Anton Jacobsens Vej 15
Mægler: Jes Carlsen
Sagsnr. 93004584
Type: Villa
Boligareal: 191 m2
Grundareal: 1504 m2
Rum: 7
Værelser: 4
Antal plan: 2
Byggeår: 1997
Energimærke: C
Pris: 2.498.000 Kr.
Ejerudgifter: 3.013 Kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise - NEDSAT 500.000 KR!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER