Nybolig Sæby: Etplans villa i hyggeligt ældre kvarter!

Nybolig Sæby: Etplans villa i hyggeligt ældre kvarter!

16. juni 2018 - kl. 7:59 - af

Skøn etplans villa beliggende i ældre hyggeligt villakvarter – her har man et rigtig godt naboskab, og naboerne er en god blanding af unge familier og ældre. Villaen er beliggende i den nordlige ende af byen og herfra er der cykel- og gåafstand til stranden med strandpromenaden, Sæbygård skov, Nellemanns Have og bymidten med handlemuligheder.

Man parkerer i carporten foran huset – på siden af huset er der et hyggeligt gårdmiljø – det er også her der er indgang til bryggerset.

Bryggerset som har en god størrelse, har store klinker på gulvet med gulvvarme. Godt med skabsplads og her er vaskemaskine og tørretumbler installeret. Fra bryggerset går man ud i fordelingsgangen som har glaskarnap ud mod carporten. Fra gangen er der adgang til et mindre værelse. Endvidere er der adgang til husets soveværelse som har skabe med skydelåger. Overfor  soveværelset ligger badeværelset som har et dejligt stort vindue som giver et fint lysindfald. Her er muret bruseniche samt lyse klinker med gulvvarme. Der er skabsarrangement med vaske og bordplade af terrazzo.

For enden af gangen ligger køkkenet som er med lyse skabe og mørk bordplade. Her er også god plads til en spisekrog. Fra køkkenet er der både bue-vindue og -dør ind til stuen. I stuen er der parketgulv og store vinduer som giver et fint lysindfald. Her er god plads til både sofagruppe og spisebordsafdeling. Fra stuen er der adgang til flot lys udestue med loft til kip, ovenlysvindue og store gulvklinker. Her er gulvvarme og brændeovn (ikke reg. på BBR-Meddelelse) installeret som kan give varme i de kølige aftener. Udgang via stor skydedør til den store terrasse som har en overdækning.

Fra udestuen er der dør til et disponibelt rum – her er ovenlysvindue som giver et fint lys. Fra rummet er der adgang til endnu et disponibelt rum. I forlængelse af de to disponible rum ligger værkstedet som er indrettet med bordplade og hylder.

Når man går i haven fra udestuen kommer man ud på terrassen som har en overdækning, og vender mod syd/vest således at man her kan nyde aftensolen. Haven er udlagt med græsplæne og pæn beplantning. Her er endvidere en vold ud mod vejen så man er ganske sig selv og uforstyrret i haven. Endvidere er der et plateau som kan indrettes til morgenterrasse da den vender mod øst samt en “kartoffelkælder” som blandt andet kan bruges til haveredskaberne.

Alt i alt en dejlig villa i et plan, ideel for børnefamilien som det modne par.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/hbergstedsvej/105085/933037

Sag nr.: 933037

Kontant pris: kr. 1.495.000,-

Udbetaling: kr. 75.000,-

Ejerudgift pr. md.: kr. 1.619,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: kr. 6.687,-/5.574,-

Bolig areal: 105 m2

Grund: 782 m2

Stue/vær.: 1/2

Opført: 1965

Energimærke: E

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Etplans villa i hyggeligt ældre kvarter!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER