Nybolig Sæby: Flot hus med skøn udsigt over åbne marker

Nybolig Sæby: Flot hus med skøn udsigt over åbne marker

10. juni 2018 - kl. 17:24 - af

På Skævevej i Dybvad finder man dette flotte hus med en nem og overkommelig grund på 572 kvm. Der er flisebelagt indkørsel og fliser i forhaven med små flotte bede og belysning i granitsten. Stor muret garage med god plads til opbevaring, bagved garagen finder du en flot og hyggelig overdækket terrasse, her kan du nyde de dejlige sommeraftener med grill og hygge. I det meste af haven er der græs og nogle enkelte bede, her har man en helt fantastisk udsigt ud over åbne marker.

Stueplan er indrettet med fin, lys entré med trappe til første sal. Fordelingsgang med trappen ned til kælderen. Fint badeværelse med bruseniche og klinkegulv. Stort lyst værelse, fra gangen går man direkte ud i køkkenet som er lyst og funktionelt. Her er alt i hårde hvidevarer samt åben forbindelse til hyggelig spisestue med udgang til hyggelig træterrasse, hvor man kan nyde morgenkaffen. Stue med brændeovn, hvor der er adgang til, via dobbelt glasdør, et flot værelse/kontor.

1. salen er indrettet med repos og stort værelse, flot soveværelse med skabsvæg, herfra udgang til badeværelse med bruseniche, walk in closet.

Kælderen er indrettet med baggang med god plads til overtøj og fodtøj, trappe op til stueplan. Grovkøkken og fint værksted samt to disponible rum. Huset er isoleret med 300 mm på loft, 400 mm i skunkvægge og hulmursisoleret (2013).

Et virkelig flot hus i Dybvad by, hvor der er skole, fritidsaktiviteter, idrætshal og flere forskellige indkøbsmuligheder. Endvidere kun 9 kilometer til Sæby og kun ca. 5 minutter til motorvej E45. Byen har et godt sammenhold og en skøn natur, især ved Søparken er der skønne omgivelser og der er muligheder for en hyggelig gåtur rundt om søen eller hvis lysten er til at fiske vil det også være muligt. Samtidigt er der borde og bænke hvor man kan nyde den medbragte madkurv.

Ring til os og få en fremvisning allerede i dag.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9352/skaevevej/105085/933041

Sag nr.: 933041
Kontant pris: Kr. 795.000,-
Udbetaling: Kr. 40.000,-
Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.427,-
Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 3.575,-/2.978,-
Bolig areal: 168/67 m2
Grund: 572 m2
Stue/vær.: 1/4
Opført: 1949/1984
Energimærke: E

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Flot hus med skøn udsigt over åbne marker' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER