Sæby Havn har fået ny brugervenlig hjemmeside

Sæby Havn har fået ny brugervenlig hjemmeside

29. maj 2018 - kl. 0:53 - af

Sæby Havn står over for en spændende udvikling over de næste år – og nu har den populære lystbådehavn også fået et digitalt ansigtsløft med en ny og brugervenlig hjemmeside.

Sidste onsdag blev der afholdt offentligt møde omkring den kommende havneudvidelse i Sæby, hvor ca. 250 mennesker var mødt op for ar høre mere om projektforslaget for udvidelsen. Her blev der blandt andet spurgt ind til muligheden for at følge med i processen undervejs – og det giver den nye hjemmeside mulighed for.

Vi har igennem længere tid arbejdet på at forny os på den digitale front – og har især været optaget af at få en ny hjemmeside, der er brugervenlig uanset om man tilgår den fra computer, tablet eller mobiltelefon, hvor rigtig mange jo får deres information i dag, siger Birger Isaksen, havnefoged i Sæby Havn.

Hjemmesiden henvender sig til havnens gæster og kunder, men også til Sæbynitter og andre, der er interesserede i at følge med i planerne for Sæby Havn.

Følg havneudvidelsen skridt for skridt
På den nye hjemmeside kan man blandt andet se de plancher, projektoplæg og planproces for havneudvidelsen, der blev præsenteret på mødet den 23. maj – og man kan løbende holde sig orienteret om processen.

Se den nye hjemmeside på følgende link:
www.saebyhavn.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Havn har fået ny brugervenlig hjemmeside' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER