First-8.dk donerer hjertestarter til Sæby

First-8.dk donerer hjertestarter til Sæby

28. maj 2018 - kl. 10:14 - af

Webshoppen er en landsdækkende virksomhed, og Danmarks største hjertestarter webshop. Her er fokus at tilbyde førstehjælpsundervisning, vejledning og salg af hjertestarter til Danmarks billigste priser. Alle deres hjertestartere er godkendt af Lægemiddelstyrelsen.

De bruger ledere og certificerede førstehjælpsundervisere fra Forsvaret til at uddanne privatpersoner og virksomheder i de nyeste guidelines indenfor førstehjælp.

First-8.dk har doneret en hjertestarter, som Per og Connie Kjærsgaard har monteret i deres carport på Godthåbsvej 8 i Sæby.

”Hjertestarteren er registreret i TrygFondens hjertestarter app., og vihåber naturligvis, at den aldrig vil komme i brug, men skulle det ske, håber vi, at den kan være med til at redde liv”, fortæller Per og Connie Kjærsgaard.

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'First-8.dk donerer hjertestarter til Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER