Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

26. maj 2018 - kl. 12:47 - af

Lystejendom tæt på Sæby med 5,6 hektar og en fantastisk havudsigt.
Velkommen til denne velbeliggende ejendom, omgivet af træer og buske med undtagelse af den østlige side, hvor man kan nyde den betagende havudsigt.

Ejendommen er 4 længet og indeholder i 2 af længerne boligen.

Den charmerende boligdel indeholder: entre med flot egeparket som fortsætter ind i stuen, med synlige bjælker overalt. Stuen er med sin opdeling meget velegnet til både sofaplads og spiseplads. I gavlen er der stort vindue som giver et rigtig godt lysindfald. På 1. salen finder man et mindre repos samt 2 store gode værelser med fyrretræs plankegulve og synlige hanebånd. Herudover får du et velfungerende køkken samt baggang med vaskeplads, samt badeværelse med en rigtig god havudsigt. Herfra adgang til den nyere afdeling som idag anvendes til spisestue med loft til kip. Fra spisestuen har du virkelig en god havudsigt, hvor du i klart vejr kan se til Læsø.

Omkranset af ejendommen ligger 4,2 hektar jord i skov, eng og have. De store træer og beplantning giver et rigt dyreliv, og der ses dagligt råvildt på ejendommen. Cirka 500 meter fra ejendommen ligger et areal på 1,4 hektar, delvis tilplantet med skov som hører med til ejendommen.

Se ugens bolig her: https://www.edc.dk/alle-boliger/sæby/9300/krattetvej-5/?sagsnr=93004297

Adresse: Krattetvej 5, 9300 Sæby
Mægler:  Martin Riise
Sagsnr.  93004297
Type: Landejendom
Boligareal: 190
Grundareal: 56.351 m2
Rum:  6
Værelser: 4
Antal plan:  2
Byggeår: 1750/1997
Energimærke: F
Pris: 2.450.000 Kr.
Ejerudgifter: 2.039 kr

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER