Sol og sommer hos Nellemanns Haves venner

Sol og sommer hos Nellemanns Haves venner

25. maj 2018 - kl. 8:53 - af

Endnu en dejlig dag, hvor målet var at få de store telte op til forårsfesten på lørdag.

Men det gik forrygende godt, da et stort antal af havens venner med smilet på læberne ufortrødent gik igang. Man kunne mærke de efterhånden havde prøvet det nogle gange, så der var plads til godmodige drillerier.

I skolehaverne var det en sand fornøjelse, af unge mennesker fra Sæbygårdskolen, der med deres nyindkøbte trillebøre kunne få jord i plantekasserne. Nu er de snart fyldt op, og beplantet. Det skal nok blive godt.

Vennerne havde afsluttet projekt plantekasser, så de syntes, det skulle fejres med en grillpølse.

Til deres morgenkaffe var de så heldige, at Lis Uggerhøj havde været forbi med ” en bitter ” til kaffen. Det siger de stor tak for.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sol og sommer hos Nellemanns Haves venner' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER