Så er det nu Jensen Jordbær åbner

Så er det nu Jensen Jordbær åbner

25. maj 2018 - kl. 15:41 - af

I dag – fredag den 25. maj kl. 13 åbnede Jensen Jordbær for køb af PLUKKEDE bær i boden hjemme på jordbærgården. Bondemanden siger, der er nok til alle, så det er bare med at lægge fredagsturen forbi Hestvangvej 6 og deres nye flagstænger.

”I dag har vi sat vores to nye flagstænger op ved vejen, så vi RIGTIGT kan flage i år. Vi har afhændet vores får, da de ikke rigtig trivedes, men nu hvor hønsene er kommet til, må de nyde godt af det gamle brød denne sæson. De er allerede sjove at følge, så det bliver helt sikkert et hit hos børnene, og vi har jo også stadig hestene og grisene, og med de nye høns vil der snart være Jensen-æg til salg fra køleskabet i jordbærhuset”, siger en glad bondemand.

”Vi har også lavet større P plads, og har planer om at lave et afgrænset område med bord/bænke, som man kan sidde og nyde en kop kaffe eller medbragt mad ved. Vi sætter hyggen i højsædet, og vi er sikre på, at vi får en fantastisk sommer.

Så folkens – lidt tålmodighed endnu så sker det snart. Vi regner med at være klar med pluk-selv bær om 14 dage, hvis vejret vil.

HUSK! Ingen Dankort endnu.

Eddie er klar til at byde alle velkommen.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er det nu Jensen Jordbær åbner' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER