Ikke længere kommunalt halvårsregnskab

Ikke længere kommunalt halvårsregnskab

22. maj 2018 - kl. 0:04 - af

Frederikshavn Kommune vil afskaffe udarbejdelsen af halvårsregnskab.

På Økonomiudvalgets møde den 23. maj er der et punkt på dagsordenen herom, hvor direktionen forud for mødet indstiller, at Frederikshavn Kommune fra og med 2018 ikke udarbejder halvårsregnskab.

Det fremgår af sagen, at det i forbindelse med aftalen i juni 2017 mellem Regeringen og KL om kommunernes økonomi for 2018 blev aftalt, at kravet om, at kommunerne skal udarbejde et halvårsregnskab, blev afskaffet. Ændringen af lovgivningen kunne ikke nå at blive gennemført, så kommunerne skulle udarbejde et halvårsregnskab for 2017.

På det seneste byrådsmøde blev der orienteret om ændringen af Styrelsesloven. Heraf fremgår det bl.a., at kravet om udarbejdelse af halvårsregnskab ophæves. Da udarbejdelse af halvårsregnskab ikke tilfører ny viden i forhold til kommunens budgetopfølgningsproces, foreslås det, at der fra og med 2018 ikke udarbejdes halvårsregnskab.

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ikke længere kommunalt halvårsregnskab' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER