Hjørring Citybus konkurs – skolekørsel berørt

Hjørring Citybus konkurs – skolekørsel berørt

22. maj 2018 - kl. 21:45 - af

Hjørring Citybus er gået konkurs, og det får stor betydning for bl.a. skolebuskørslen i morgen og de kommende dage. NT arbejder på højtryk på at skaffe kørsel, men der vil givet komme til at mangle busser på en del ruter. Du kan følge med i, hvilke ruter der er aflyst og hvilke, der får erstatnings-busser på www.nordjyllandstrafikselskab.dk/trafikinfo.

Det er en rigtig uheldig situation, og de opfordrer alle til så vidt muligt at hjælpe hinanden med samkørsel.

Skolebussen til Stensnæsskolen er pt. en af de busser der ifølge NT ikke kører imorgen tidlig, men om der findes en midlertidig løsning inden da vides ikke.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hjørring Citybus konkurs – skolekørsel berørt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER