Ugens bolig fra Nybolig Sæby<br>…

Ugens bolig fra Nybolig Sæby

19. maj 2018 - kl. 8:28 - af

Lys villa med havudsigt fra 1. sal og kort til stranden.

I den nordlige del af Sæby, på vandsiden af Frederikshavnsvej, finder vi det skønne børnevenlige kvarter med Sol-, Strand- og Havvænget. Her finder man villaer i alle størrelser og afskygninger. Denne gang er vi havnet ved det første hus på hjørnet af Solvænget og Nordre Strandvej. Kun 300 meter fra huset starter Strandpromenaden, som bl.a. fører os lige ind til Sæbys hyggelige havn med restauranter og butikker.

Villaen vi her skal se nærmere på, ligger på en ugeneret hjørnegrund med en dejlig have med blandet buske og træer. Villaen er opført i 2 plan i blødstrøgne rødsten med eternittag, træ/termo-vinduer. En god stor garage med direkte adgang til villaen, ideelt for børnefamilien. Villaen har et godt lysindfald fra alle sider som er gennemgående for huset, smukke rustikke fyrretræslofter og vigtigst at nævne er naturligvis havudsigten fra 1. salen, hvor man kan sidde godt tilbagelænet alle steder i stuen og nyde den skønne havudsigt.

Lad os tage en tur igennem huset. Vi tager bagindgangen og kommer ind fra husets garage til bryggers med vaskeplads og derfra ind til køkkenet, som også her er dejligt lyst med hvide elementer. Der er åbent til spisestuen, hvorfra der er udgang til vestvendt terrasse, og videre ind til husets TV-stue, som har brændeovn. Østvendt soveværelse med god skabsplads og badeværelse med bruseniche.

Den store entré ligger ligeledes på husets østside med fordeling til gæstetoilet med vask.

Fra alrummet er der en solid trappe til 1. sal, som fører op til opholdsstuen med parketgulv og stort vinduesparti med flot havudsigt over Kattegat. På 1. salen er der også badeværelse med kar og vask, samt 3 gode værelser.

En spændende villa, som vi rigtig gerne vil vise frem for dig.

Se ugens bolig her: https://www.nybolig.dk/villa/9300/solvaenget/105085/931875

Sag nr.: 931875
Kontant pris: kr. 2.498.000,-
Udbetaling: kr. 125.000,-
Ejerudgift pr. md.: kr. 2.189,-
Brutto/netto ekskl. ejerudgift: kr. 11.172,-/9.301,-
Bolig areal: 180 m2
Grund: 718 m2
Stue/vær.: 2/4
Opført: 1978
Energimærke: D

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra Nybolig Sæby
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER