Brand to gange på samme adresse i Skæve

Brand to gange på samme adresse i Skæve

18. maj 2018 - kl. 17:09 - af

Fredag formiddag blev Nordjyllands Beredskab kaldt til adressen Skævevej 175, i Skæve. Der var gået ild i taget på en villa i forbindelse med udskiftning af tagpap. Brandfolk fra Falckstation Østervrå og Sæby kørte til adressen og fik hurtigt ilden slukket, så skadens omfang var begrænset.

Hurtigt kunne brandfolkene returnere til stationerne og begynde nedtællingen til en forlænget weekend i forbindelse med Pinsen. Men det blev en kort fornøjelse, for allerede en time senere var den gal igen på adressen, denne gang var det brændestakken ved siden af huset, der var gået ild i, og heldigvis havde det ikke bredt sig til andre steder, hvorfor det også denne gang blev til et kort visit, med begrænset skade.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brand to gange på samme adresse i Skæve' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER