802 elever deltog i Skole OL i Sæby

802 elever deltog i Skole OL i Sæby

18. maj 2018 - kl. 8:31 - af

Sprængfyldte med energi mødte eleverne op på atletikstadion i Sæby. Ugers træning skulle nu stå sin prøve. Eleverne forstod at bakke hinanden op på bedste vis. De levede helt op til OL´s værdier med mht. venskab, sammenhold og fairplay. Hvilket Borgmester Birgit Hansen og Anders Brandt også omtalte i deres åbningstaler til eleverne.

SIK 80 atletik var godt forberedt til at modtage de 802 elever. Klubben havde allieret sig med eleverne fra 8.a fra Sæbygaardskolen. De klarede dommerpligten til et 12 tal og Katrine og Anna fra 9. kl. varmede eleverne op inden konkurrencerne. Så grunden var lagt til en kæmpe atletikfest.

Der blev konkurreret i sprint, længdespring, 400m løb, boldkast, hylerkast, 10 min. løb og stafetløb.

Eleverne var mødt op med godt humør og masser af solcreme. De kæmpede det bedste de havde lært, og alle håbede på, at de kunne komme med deres klasse til finalen i Aarhus. I juni måned. Spænding var der masser af i konkurrencerne. En tabte depechen og en anden overtrådte i længdespring eller en tredje fik sidesting. Heldigvis var det mest armene der var i vejret, over den gode præstation for holdet, og et klap på skulderen fra en af klassekammeraterne der prægede eleverne. Stævnet bar præg af de gode konkurrenceforhold i det gode vejr. Der blev lavet mange fine resultater. Men der var også tid til at slynge sig i græsset og snakke med vennerne

Til sidst skulle vinderne kåres. Der var vild spænding blandt eleverne. Fire klasser skulle videre til finalen i Aarhus. Vinderne blev:  4.B Sæby Syd, 5.A Hørby/Dybvad, 6.D Sæbygaardskolen og 7.A Sæbygaardskolen.

– Eleverne er velkomne til at komme ud og træne på Atletikstadion, hvis de har fået interesse for sporten. Se træningstiderne på www.SIK80.com og samt mange billeder fra Skole OL, fortæller Gunnar Møller Nielsen fra SIK80.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '802 elever deltog i Skole OL i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER