Venstre ønsker fokus på mental sundhed

Venstre ønsker fokus på mental sundhed

16. maj 2018 - kl. 0:01 - af

Mental sundhed gælder for alle borgere i alle aldre og har stor betydning for den enkeltes trivsel i dagligdagen.

For kort tid siden blev der offentligt gjort en ny “Sundhedsprofil”, der måler hvordan det står til med sundheden i bl.a. vores kommunen. Den viser at der er plads til forbedringer i Fr havn Kommune. Et af områderne er inden for mental sundhed.

Sundhedsudvalget besluttede i april at iværksætte indsatser som bringer os under regionsgennemsnittet inden den kommende sundhedsprofilundersøgelse om et par år.

Venstre ønsker derfor, at der sættes handling bag ordene og at der i sundhedsudvalgetd budget for 2019 øremærkes midler og der sker konkrete tiltag, for at fremme mental sundhed.

I sidste periode blev der vedtaget en ny sundhedspolitik “Sundhed med lyst til livet” og ud fra den og de initiativer, der allerede er igangsat, så skal vi have indsatsen op i gear.

“Vi har behov for en oversigt over igangværende tiltag, som kan belyse, hvor vi allerede har iværksat initiativer og samtidig skabe klarhed omkring, hvor ekstra midler især vil give en gevinst. Ud fra de oplysninger, vil Venstre foreslå arbejdet intensiveret, og meget gerne på tværs af forskellige områder i kommune fx arbejdsmarked, sundhed og unge, som indsatserne kommer flest mulige til gavn og glæde og så det kan være med til at give et trivselsløft” udtaler Jytte Høyrup, Venstres medlem af Sundhedsudvalget.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Venstre ønsker fokus på mental sundhed' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER