Jubilæum hos Anja’s Hair-design i Sæby

Jubilæum hos Anja’s Hair-design i Sæby

15. maj 2018 - kl. 14:09 - af

Påskelørdag kunne indehaver af Anja’s Hair-design i Sæby, Anja Staudt, fejre 25 års jubilæum som frisør med egen salon.

Hun startede op på Grønnegade, hvor hun havde salon i 10 år, men da Anja blev gravid, flyttede hun salonen hjem i eget hus, her var hun i 9 år, til hun flyttede til sit nye hjem på adressen Elmevang 6.

Anja har stille og rolig udvidet sin forretning, og har i dag en stor fast kundekreds, for hvem mulighederne er mange. Der er : Herre-, dame og børneklip, opsætning af hår til konfirmander og brude – make-up og meget andet.

I anledning af jubilæet har hun i samarbejde med Click i Sæby, lavet en “giveaway” på en total make over. Click vil stå for før & efter billeder, og Anja’s Hair-design står for hår og make up.

Hvis du vil være med i konkurrencen, skal du være frisk på markante ændringer, både i klip og farve valg. For at komme i betragtning, skal du på Facebook opslaget skrive kort om, hvorfor det netop er dig, der skal vinde. Vinderen trækkes tirsdag den 22. maj.

Der vil blive holdt en reception for kunder lørdag den 11. august fra kl. 11 til 13.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jubilæum hos Anja’s Hair-design i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER