Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

13. maj 2018 - kl. 10:52 - af

Grundmuret hus med god planløsning og i attraktivt kvarter i rolige omgivelser.

Grundmuret et-plans hus i gule sten med god planløsning. Huset er beliggende i børnevenlige omgivelser på blind villavej med stisystem til skoler og børnehaver. Desuden kort afstand til indkøb, skov og idrætsfaciliteter m.v. Huset er placeret optimalt på grunden med en syd-vestvendt terrasse samt overdækket vestvendt terrasse i rolige og ugenerte omgivelser. Haven er anlagt så den er dem at passe.

Huset er indrettet med pæn entré med garderobeplads. Videre adgang til værelsesafdeling med soveværelse og tre værelser samt badeværelse med gulvvarme og fliser på gulv og vægge.

Dejligt spisekøkken med oprindelige elementer, masser af skabsplads samt god spiseplads til familien. Den store vinkelstue har en perfekt størrelse og er placeret optimalt i forhold til køkkenet, hvilket giver gode indretningsmuligheder for at etablerer et større køkken-alrum for den store familie samt spisende gæster. Stuen vender ligeledes ud til haven og terrassen. Endelig adgang fra køkken til stort bryggers.

Huset er ganske velholdt og har et godt og solidt murværk – indretningen er god og der er masser af muligheder i huset for det unge par, børnefamilien såvel som det modne ægtepar fra landet. Hold jer ikke tilbage, vi vil så gerne vise huset frem for jer – tlf.: 96890477.

https://www.edc.dk/alle-boliger/sæby/9300/kastanievej-10/?sagsnr=93004569

Adresse: Kastanievej 10
Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93004569
Type: Villa
Boligareal: 169
Grundareal: 717
Rum: 5
Værelser: 4
Antal plan: 1
Byggeår: 1969
Energimærke: D
Pris: 1.298.000 Kr.
Ejerudgifter: 1.721 Kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER