Svensk ægtepar strandet ud for Aså Havn

Svensk ægtepar strandet ud for Aså Havn

13. maj 2018 - kl. 16:11 - af

Lørdag aften omkring kl. 23.00 blev Sæby Redningsstation alarmeret af JRCC, der var en stranding ud for Aså Havn.

De afgik med FRB11 og bilen fra stationen og satte kursen mod Aså. Fremme ved havaristen kunne de konstatere, at der var et ældre, lettere chokeret, svensk ægtepar ombord. De lå cirka 75 meter fra havnen.

FRB 11 fik dem trukket fri og tog dem på slæb til Sæby, hvor de blev afleveret ved kajen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Svensk ægtepar strandet ud for Aså Havn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER