Sommerligt vejr er guld værd for hele Sæby

Sommerligt vejr er guld værd for hele Sæby

13. maj 2018 - kl. 10:35 - af

Det blev til en helt fantastisk solbeskinnet lørdag i Sæby, med masser af aktiviteter over hele byen.

På Havnen var der en summen af de mere end 150 motorcykler, lidt knallerter og biler, i forbindelse med MC Vendelboernes tilbagevendende træf i Sæby. Der blev sparket dæk, fortalt historier og uddelt erfaringer, inden turen gik videre med endestation ved klubhuset udenfor Sæby, hvor der lørdag aften var arrangeret fest med alt hvad dertil hører.

På Torvet var der musikalsk underholdning, og her var der sange fra dengang far var ung, og det gav anledning til at syng med, hvilket fik stor ros fra de mange tilhørere.

Sidst men ikke mindst var det som at kigge i en myretue, for dem der lagde vejen forbi den meget omtalte Ørnedalsbane, hvor der lørdag blev afviklet Lytzen Cars Cup i motocross.

Alt i alt masser af mennesker og fantastisk stemning i alle afkroge af Sæby, til gavn for alle ikke mindst restauratører og forretningsdrivende, der alle kunne melde om en fantastisk dag. Mon ikke Mors Dag også har haft sin del af skylden, men det ta’r vi gerne med, lød det fra en butiksindehaver, der bestemt synes det havde været en fantastisk lørdag med masser af lokal opbakning.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommerligt vejr er guld værd for hele Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER