Friluftsgudstjeneste i Clasens Have 2. pinsedag

Friluftsgudstjeneste i Clasens Have 2. pinsedag

13. maj 2018 - kl. 0:53 - af

Anden pinsedag d. 21. maj kl. 10.30 bliver der friluftsgudstjeneste i Clasens Have, der ligger op til Algade 3 i Sæby. Det er en fælles gudstjeneste for en række sogne i området. Det gælder Skæve, Hørby, Karup, Understed, Volstrup og Sæby Sogne, og enhver er naturligvis velkommen uanset hvor man kommer fra.

De ny udsprungne bøgetræer, og al den anden frodighed i naturen, kommer til at fungere som naturens egen katedral for en festgudstjeneste. Og pinsen handler jo også om Ånden, der skaber liv. Så på den måde er der også en god sammenhæng mellem pinsens indhold, og naturens overdådighed af liv.

Midt under gudstjenesten vil medlemmer af den lokale brevdueforening slippe duer løs, duen, der både er symbol på fred og Helligånden.

Også på anden vis vil gudstjenesten være anderledes, bl.a. det musikalske.

Efter gudstjenesten serveres der kirkekaffe. Man skal selv medbringe noget at sidde på.

Skulle vejret blive for dårligt til det udendørs henlægges gudstjenesten til Sæby Kirke.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Friluftsgudstjeneste i Clasens Have 2. pinsedag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER