Cykelsponsorrally hos Sæby Y´s Men´s Club

Cykelsponsorrally hos Sæby Y´s Men´s Club

11. maj 2018 - kl. 1:13 - af

Mandag d.14. maj kl. 18.30 går det løs igen på ”Grøns Køreskole”, som i dag hedder DEKRA AMU Center Nordjylland A/S. Trods navneskiftet, har ledelsen fortsat været villig til at stille køreanlægget til rådighed for Sæby Y´s Men´s Club, så de igen i år, i sikre omgivelser, kan afvikle Cykelsponsor rally.

Det er et cykelløb, hvor Sæbys uniformerede ungdomskorps deltager. Alle spejdere og FDFer som deltager, har forinden tegnet sponsorkontrakter hos firmaer, venner og familie. De foregående år er der mange, som har en lang liste af sponsorer med små og store beløb for hver kørt km.

Pengene, som bliver kørt ind, går til det korps eller forbund, som den enkelte cykelrytter er medlem af.

Der køres i tre aldersgrupper 0-8 år, 9-14 år, 15+ år. Kort efter løbet er afviklet, offentliggøres løbs resultaterne, og der uddeles præmier til den, som har kørt længst i hver aldersgruppe.

Aldersgruppen 0-8 år kører på en kort bane for sig selv.

Når løbet afvikles er der en festlig stemning. Der heppes og opmuntres til at tage endnu en omgang. Under og efter løbet er der mulighed for at købe sodavand, kaffe og kage.

Alle må gerne være med i cykelløbet og derved støtte ungdomsarbejdet i Sæby. Er du ikke medlem af et af de uniformerede ungdomskorps, tilfalder det indkørte beløb Sæby Y´s Men´s Club, som hvert år uddeler midler til ungdomsarbejde og humanitære formål.

Der er indtegning til løbet fra kl. 18.00.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cykelsponsorrally hos Sæby Y´s Men´s Club' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER