Offentligt møde om udvidelsen af Sæby Havn

Offentligt møde om udvidelsen af Sæby Havn

10. maj 2018 - kl. 0:18 - af

Vil du høre mere om de spændende planer for udvidelsen af Sæby Havn? Så mød op og hør mere den 23. maj, hvor havneprojektet præsenteres på et offentligt møde. Alle interesserede er velkomne til at møde op.

Onsdag den 23. maj løftes sløret for tankerne omkring det kommende havneprojekt i Sæby, når ambitioner og planer for havneudvidelsen præsenteres. Mødet finder sted på Hotel Viking kl. 19.00–21.00 – og alle, der har lyst til at høre mere om havneudvidelsen, er meget velkomne til at deltage.

– Sæby Havn er en vigtig del af byens identitet. Derfor håber vi også, at rigtig mange Sæbynitter har lyst til at komme og høre mere om planerne for at styrke havnen – og samtidig gøre Sæby endnu mere attraktiv i forhold til både turisme og bosætning, siger Birgit S. Hansen, Borgmester i Frederikshavn Kommune.

På mødet vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål til havneprojektet – og drøfte ambitionerne for den kommende havneudvidelse.

 

Luftfoto med indtegnet anlæg kopier

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Offentligt møde om udvidelsen af Sæby Havn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER