Brand i bil på Brugsens P-plads i Dybvad

Brand i bil på Brugsens P-plads i Dybvad

9. maj 2018 - kl. 23:41 - af

Bedst som man troede, freden havde sænket sig over land og by i forbindelse med Kr. Himmelfartsdag, måtte Beredskabet i Sæby kl. 17.16 rykke ud til en bilbrand på P-pladsen ved Dagli’ Brugsen, Markedsvej 14 i Dybvad.

Der var gået ild i en Peugeot af nyere dato. Ejeren af bilen fik sig noget af et chok, da han, efter at have handlet, kom ud fra forretningen og så sin bil i flammer.

Årsagen til branden kendes ikke.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brand i bil på Brugsens P-plads i Dybvad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER