Privatskolen i Sæby på lejrtur til Lyngså

Privatskolen i Sæby på lejrtur til Lyngså

8. maj 2018 - kl. 0:03 - af

Mens der blev arbejdet på højtryk i Forligsinstitutionen for at undgå en truende storkonflikt, tog Privatskolen i Sæby på lejrtur med alle elever og lærere til Hvide Klit og Røde Klit ved Lyngså, som traditionen byder hvert andet år. Der er hele skolen er af sted tre dage med to overnatninger, god solid kost og masser af aktiviteter.

Det er ikke noget, der tæller i målbeskrivelsen for de enkelte årganges undervisning, eller noget, der kan måles og vejes, men for skolen, eleverne og lærerne er den fælles lejrtur af uvurderlig betydning, fordi sammenhold og  fællesskab skabes og næres, og fordi leg venskab giver liv og vækst til den almindelige skolehverdag.

Lejrturen består generelt af et gennemgående tema, der på en eller anden måde kulminerer den sidste aften, en planlagt aktivitet af 8. klasse den ene formiddag samt et natteløb for de ældste den sidste nat tilrettelagt og planlagt gerne lidt uhyggelig af skolens 9. klasse

Temaet for årets lejr var ”Cirkus”, et emne, som skolens elevråd havde valgt. Det var også eleverne, der havde givet rigtig mange forslag til, hvad dette emne skulle indeholde.

I en tid, hvor de ”rigtige” cirkus har det svært, blomstrede cirkusaktiviteter på Hvide Klit med inspirerende, sprudlende og kreative idéer, der førte frem til den store forventning torsdag aften med en hel cirkusforestilling, da cirkusdirektøren åbnede dørene for årets forestilling i ”Cirkus Hvide Klit”.

Og det blev en forrygende forestilling med pauseklovne, der fik smilebåndet i bevægelse, tryllekunstnere, der overraskede og forbavsede med deres utrolige mysteriefyldte trylletricks.

Der var ”tilrejsende akrobater fra det store udland”, der indtog manegen sammen med dyredressører i verdensklasse og fakirer, der fik gyset frem, når de lagde sig på sømbrættet.

Store som små fik rollerne som både ”det ærede publikum”, det blev betaget og som cirkusaktører, det betog den store cirkusarena, der var arrangeret under åben himmel. Også en del forældre havde skaffet sig adgangsbilletter til forestillingen.

Turen sluttede med en natteløb, der selvsagt havde den mængde gys og gru og morskab, der fik adrenalinet til at pulsere og hjerterne til at banke. Aftenen sluttede med boller og varm kakao og en god snak om, hvad der var mest uhyggeligt.

På Privatskolen glæder man sig allerede til næste Hvide Klit lejr i 2020.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Privatskolen i Sæby på lejrtur til Lyngså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER