Programmet for Sæby Jazzfestival 2018 er på plads

Programmet for Sæby Jazzfestival 2018 er på plads

7. maj 2018 - kl. 11:24 - af

Program og omtale af Sæby Jazzfestival, som finder sted  i Pinsen fra fredag den 19. til søndag den 20., kan nu ses på Sæby Jazzfestivals hjemmeside, og det er fyldt med dejlig jazzmusik, og mange muligheder for at spise noget spændende mad.

Som noget nyt er der i år et børnejazzarrangement med børnemusikgruppen Æsken fra Århus. Arrangementet er kommet i stand med bistand fra Sæby Bibliotek.

Æsken modtog Børnejazzprisen i 2017, og spiller selvfølgelig jazzmusik, men herudover laver de sjov og ballade, da jazzmusik ikke er tilstrækkeligt til at holde børns opmærksomhed fangen.

Arrangementet med børnejazz foregår i teltet på Havnen lørdag formiddag med start kl. 10.00, men allerede fra kl. 9.30 kan der købes morgenmad i teltet for 25 kr. pr. person, så der er ingen grund til, ikke at spise morgenmad på Havnen i Sæby Pinselørdag.

Når Æsken slutter, sætter Jazzparaden i gang. Paraden går gennem Algade op gennem gågaden til Torvet. De børn, der har lyst,  kan følge med paraden op i byen, og her er der som sædvanlig jazz i Lanternes Gård, hos Cafe Mathilde og på Torvet.

Som noget nyt har Sæby Jazzfestival lavet en badge, der kan købes for 50 kr., denne skal ses som et bevis på, at man har støttet Sæby Jazzfestival og herigennem er med til at sikre, at der også bliver Jazzfestival i 2019.

Se hele programmet for Sæby Jazzfestival her

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Programmet for Sæby Jazzfestival 2018 er på plads' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER