Ny forstander til Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole

Forstander Andreas Ingerslev Larsen

Ny forstander til Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole

7. maj 2018 - kl. 15:29 - af

Det er en fornøjelse at kunne præsentere Stidsholts kommende forstander. I et kvalificeret ansøgerfelt er valget faldet på Andreas Ingerslev Larsen, der tiltræder stillingen 1. august 2018.

Andreas er bosiddende i Hjallerup med sin familie. Andreas forlader jobbet som Viceskoleleder på Frejlev Skole til fordel for forstanderstillingen på Stidsholt.

Andreas er uddannet lærer fra Aalborg Seminarium i 2007 og har siden taget en diplomuddannelse i ledelse.

Andreas er et kendt ansigt i håndboldverdenen, hvor han i mange år har fungeret som både bredde- og elitetræner. Gennem denne verden kender Andreas til Stidsholt. Så sent som i den forgangne uge, har han afholdt trænerkursus for skolens håndboldlinje.

”Med Andreas i front for skolen er vi ikke tvivl om, at vi kan fortsætte den gode udvikling skolen er inde i. Der er stadig få pladser tilbage til næste skoleår, men vi håber, at vi inden sommer har fået skolen fyldt helt op”, udtaler formand for Stidsholts bestyrelse John Dohn.

”Jeg ser frem til at fortsætte den gode udvikling på Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole. Stidsholt har altid været en efterskole, som jeg har nydt at komme på som håndboldinstruktør, og jeg vil glæde mig utroligt meget til at skolen bliver en del af min hverdag. Stidsholt skal være kendt på høj faglighed og trivsel både når det gælder de almindelige skolefag og elevernes idrætslinjer”, afrunder Andreas Ingerslev Larsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny forstander til Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER