Ugens bolig fra Nybolig Sæby<br>…

Ugens bolig fra Nybolig Sæby

5. maj 2018 - kl. 10:08 - af

Stor charmerende villa med fantastisk beliggenhed tæt på centrum.

På Vægtervej i Sæby ligger denne villa, der er fint placeret med kort afstand til det hele. Området byder på mange faciliteter og skal vi nævne blot et par stykker så er der udover skole, en god SFO, børnehaven på Brolæggervej, Gybels Plantage til skønne gåture, Hundeskoven og Nordjyllandshallen som byder på flere sportsaktiviteter. Skal I et smut ned i byen er der ca. 1 km., hvor der er gode handlemuligheder.

Via indkørsel kommer man til villaens garage med mindre udhus, der er muret og på 34 m2. Herfra er der adgang til en lille hyggelig terrasse med adgang til bryggers. Fra bryggerset er der på den ene side et værelse og den anden side indgang til køkkenet der har god bord- og spiseplads. Fra køkkenet er der adgang til stor spisestue med udgang til et skønt sydvendt terrassemiljø med fin overdækning, hvor man kan grille og trække sig ind på kølige aftener. Derudover er der opholdsstuen, der ligger i forlængelse af spisestuen. Fin entre, hvor der også er et gæstetoilet. Fordelingsgang med adgang til i alt tre værelser og stort soveværelse, der er moderniseret med spot i loft og et lækkert gulv. Stort badeværelse med badekar, bruseniche og klinkegulv. Fra fordelingsgangen er der adgang til en rigtig, hyggelig udestue, hvor brændeovnen er placeret. Herfra kan man også nyde det skønne lysindfald, kigget ud i haven og terrassen, der vender mod syd.

Der er en skøn have, udlagt med græs og rododendronbede, der blomstrer i flotte farver. En villa med masser af plads og med i alt 5 værelser. Lyder dette interessant, så ring til os og hør mere om villaen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Se ugens bolig her: https://www.nybolig.dk/villa/9300/vaegtervej/105085/932155

Sag nr.: 932155
Kontant pris: kr. 1.598.000,-
Udbetaling: kr. 80.000,-
Ejerudgift pr. md.: kr. 2.452,-
Brutto/netto ekskl. ejerudgift: 7.203,-/5.996,-
Bolig areal: 174 m2
Grund: 1.036 m2
Stue/vær.: 2/5
Opført: 1975/1991
Energimærke: D

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra Nybolig Sæby
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER